Hvala iz srca. Jana P. Fantastičen tretji webinar. Zelo poučno, razumljivo, pozitivno, Super podajanje. Ponovno dokazujete, da je dihanje povezano res z vsem, ubistvu je glavno. Ob rojstvu prvo vdihnemo in ob smrti izdihnemo. Bom moral pričeti dajati več pozornosti pravilnemu dihanju. Mitja L. Najlepša hvala za tako poučen, poglobljen seminar. Sedaj razumem moje težave bolj celostno. Poškodba trtice. Pri porodu raztrganina.
Tam malce čudni občutki. Še enkrat vesela, da sem se pridružila webinarju in sem hkrati del vaše šole, saj obravnavate telo tako celostno. Takšno vadbo in načine, ki jih imate in predstavljate, sem iskala zelo dolgo. Hvala. Maja Š. Hvala za strokovno predavanje. Res ste zakladnica znanja in ga čudovito predajate. Vaši nasveti so mi v veliko pomoč. Vračate mi voljo do življenja in moč k okrevanju. Ne boste verjeli, smo vas preusmerili na televizijo, tako da sta se tudi mož in sin podučila o tako pomembni temi. Upam, da se kmalu vidimo v živo! Bernarda L. Wow, kako je neverjetno! Odlična razlaga, predstavitev vaj, skratka vse.
Deficit vitamina B12, kronično vnetje, otežen kašelj, prekomerna telesna teža, nastanek gastrointestinalnih bolezni in ostalo niso kompromis. Vsak si zasluži življenje brez bolečin. »Vsaka bolezen ima nekaj Vagusne utesnitve. « Brez živca klatež ne bi bilo mogoče ohraniti ključnih funkcij, ki nas ohranjajo pri življenju. Omenjeni živec je bistvenega pomena za vsesplošno zdravje posameznika in je intimno povezan s številnimi organi in sistemi telesa.
Fascinantno, kako stroka napreduje, super ste. En kup stvari se mi je odprlo in izvedela sem kar nekaj novih uporabnih informacij, da ne omenjam čudovite energije ter smeha. Hvala. Nina L. Prvi webinar mi je odprl oči. Mi je zdaj čisto jasno, da imam migrene zaradi vagusa v neravnovesju. Vseskozi čutim, da je povezano z živcem, pa so se mi vedno smejali. Hvala, da gledate na telo celostno in podajate informacije in rešitve tako jasno. Ločeni praktični posnetki in izročki pa dodajo piko na i. Nataša Z.
fizioterapevt 00dni 00ur 00minut 00sekund Če se vam ne uspe udeležiti v živo, prejmete posnetek webinarja! Aktivirajte glavni živec za boljše počutje in dolgoročno zdravje. Ste se že kdaj vprašali:Kako učinkovito skrbeti za preventivo? Kako zmanjšati bolečino? Na kakšen način ublažiti napetost v telesu? Če vas zanima vsaj eno vprašanje, potem si enostavno morate ogledati spletni seminar, kjer predstavili 5 učinkovitih strategij za aktivacijo procesa samozdravljenja in obnove telesa. Predstavljajte si, da lahko pospešite regeneracijo, uravnate funkcijo notranjih organov in hkrati poskrbite za boljše miselne sposobnosti, na naraven način. Omogočite telesu, da preide v sistem obnove in samozdravljenja, z namestitvijo najdaljšega živca Vagus (ali Klatež).
Prispevek bo na voljo za ogled tudi po javljanju v živo 1. webinar bo na voljo za ogled neomejeno, tudi po javljanju v živo, neglede na to, kolikokrat si ga boste želeli ogledati. Zaprte skupine in YouTube posnetka ne bomo brisali – vsebina vam bo na voljo za vedno. Vsebinski vpogled webinarja 1 Klateški živec je najdaljši izmed dvanajstih parov živcev, ki izvirajo pretežno iz možganskega debla, vidni in olfaktorni živec pa iz velikih možganov. Večji je edino živčni sistem hrbtenice.
Poseduje vlakna, ki z živci oskrbujejo vse naše notranje organe. Upravljanje in obdelovanje čustev se godi skozi klateški živec med srcem, možgani in črevom, kar botruje temu, da imamo močan odziv v tem predelu kadar pride do izrazitih duševnih in čustvenih stanj. Hvala za čudovit četrti webinar. Tema medenična dna je odlično predstavljena, kot vsi vaši prispevki in webinarji. Vsebina je dragocena, saj je sicer ni mogoče dobiti v tej obliki in kot celoto drugje. Vaje so krasne. Prepričana sem, da bodo v veliko pomoč vsem, ki imajo težave na tem področju. Meni bodo pa vaje služile kot preventiva in celostna skrb za svoj zdravje.
Vsaka bolezen ima namreč nekaj Vagusne utesnitve. V življenju se moramo soočiti s sprejemanjem simptomov ali se raje podati za lov po rešitvah glede na izvor. Lokacija živca Vagus igra vitalno vlogo pri osnovnih funkcijah telesa. Pridružite se webinarju in jih spoznajte. Ustvarjalka webinarja Samozdravljenje z aktivacijo živca Vagus preko vaj univ. fizioterapevt Špela Jakša verjame v moč telesa celostno obravnavo. Napetosti, stres in travme neopazno puščajo posledice celotnemu telesu, zato je treba pristopiti k obravnavi kompleksno.
Bed & Breakfast aux Enges, Enges – posodobljene cene za leto 2022
Embassy of Switzerland in Slovenia - admin.ch